Waarheidsbewegingen en gerelateerde voorzieningen in Nederland Een waarheidsbeweging is een beweging met als doel het rechtzetten van zware misstanden d.m.v. geweldloze en beschaafde handelingen. Deze zware misstanden zijn genegeerd, verzwegen, onvoldoende in de aandacht gebracht of verkeerd voorgesteld door de machthebbers of/en belangrijkste media van een land.

WB-NL

Doel, struktuur en regels

Forum

Chatbox

TVgids


WB-NL nieuwsbrief-lid worden

WB-NL aktief-lid worden

Lid worden als groep

Mail: info2wb@yahoo.ca

WB-NL is een beweging met als doel het rechtzetten van Nederlandse misstanden op een beschaafde en geweldloze wijze en het verlenen van service aan anderen die met hetzelfde bezig zijn.

De beweging bestaat sinds 22-10-06. Op het moment zijn we nog bezig met het opbouwen van de beweging. We zijn geen stichting, vereniging of rechtspersoon. We vragen geen contributie en leden hebben geen verplichtingen t.o.v. WB-NL.

We zijn ook geen politieke partij of groep. Links of rechts? Progressief of conservatief? Maakt niet uit voor lidmaatschap. Voor een indicatie van het soort misstanden waar we aandacht aan willen besteden zie deze pagina.

Actief lid zijn betekend dat je bereid bent verzoeken van de beweging te ontvangen. Reageren op een verzoek van WB-NL is geheel vrijwillig. Als actief lid kan je ook mee vergaderen. De vergaderingen vinden plaats op onze chatbox.

WB-NL is geen vervanging voor andere organisaties maar wil juist samenwerken met andere organisaties.